Közúti baleset

Balesetet okozott? Eljárás indult Ön ellen? Képviseljünk Önt az eljárás minden szakaszában! Segítünk az enyhítő körülmények felkutatásában és az eredményes védekezési stratégia kidolgozásában!

Ittas vezetés

Ittasan vezetett? Elszíneződött a szonda? Vérvétel? Büntetőeljárás  vagy szabálysértési eljárás indult Ön ellen ittas vezetésért? Elvették a jogosítványát? Forduljon szakértőhöz! Azonnali segítséget nyújtunk!

Kártérítés

Balesetben megsérült? Összetört az autója? A biztosító nem fizet? Segítünk a jogos kártérítési igényében! Képviseljük  Önt a biztosítóval, a károkozóval szemben, illetve a bírósági eljárásban! Teljes körű képviselet!

Szabálysértés

A legkisebb figyelmetlenségből is szabálysértési eljárás indulhat Ön ellen,ami a legsúlyosabb esetben szabálysértési elzárással zárul. Közlekedési szabálysértések esetén a pénzbüntetés mellett vezetéstől eltiltással is számolnia kell.Segítségünkkel a büntetés mérséklésére, sok esetben az eljárás megszüntetésére is sor kerülhet, ha az enyhítő körülményekre tudunk hivatkozni!

Kérdése van? Ügyvéd, szakértő válaszol!
0620 806 16 06

2012. április 15-én hatályba lépett az új szabálysértési törvény, amely több, autósokat érintő szigorítást is tartalmaz. Növekedett a helyszíni bírságok és pénzbírságok összege, bizonyos közlekedési szabálysértések esetén pedig fix összegű büntetést határoz meg a jogszabály. A kormányrendelet alapján kétféle bírságról beszélhetünk: helyszíni bírságról, és pénzbírságról. Ha a vétséget elkövető helyben elismeri a szabálysértést, akkor a helyszínen “megajándékozzák” egy sárga csekkel, amin az alacsonyabb összegű helyszíni bírságot fizetheti be. Amennyiben viszont az elkövetés tényét nem ismeri el, szabálysértési eljárás indul ellene,  és ha ennek során a hatóság megállapítja a felelősségét, akkor dupla összegű pénzbírságot szab ki rá. (A kétszeres díjjal az autósnak az eljárás lefolytatásának költségeit is meg kell fizetnie.)

Személyes konzultációért kattintson ide!

Kapcsolat

SZÉKELY ANDREA ÜGYVÉDI IRODA

Iroda: 1036 Budapest, Evező utca 6.
Telefon/ fax: +36 1 201 5397
Mobil: +36 20 806 1606
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jog-Blog

Társoldalak

websas.hu