Közúti baleset

Balesetet okozott? Eljárás indult Ön ellen? Képviseljünk Önt az eljárás minden szakaszában! Segítünk az enyhítő körülmények felkutatásában és az eredményes védekezési stratégia kidolgozásában!

Ittas vezetés

Ittasan vezetett? Elszíneződött a szonda? Vérvétel? Büntetőeljárás  vagy szabálysértési eljárás indult Ön ellen ittas vezetésért? Elvették a jogosítványát? Forduljon szakértőhöz! Azonnali segítséget nyújtunk!

Kártérítés

Balesetben megsérült? Összetört az autója? A biztosító nem fizet? Segítünk a jogos kártérítési igényében! Képviseljük  Önt a biztosítóval, a károkozóval szemben, illetve a bírósági eljárásban! Teljes körű képviselet!

Kártérítés

Közlekedési baleseti kártérítés

Baleseti kártérítésre szakosodott ügyvédi irodánk kellő hozzáértéssel és sok éves tapasztalatát felhasználva jár el minden kártérítési ügyben a biztosítóval szemben! Segítünk a balesetben sérült áldozatoknak és családjuknak, hogy megfelelő kártérítést kaphassanak a biztosító társaságoktól. 

Ha közúti baleset során szenvedett balesetet, akár mint vezető, akár utas, vagy gyalogos, akkor Önnek kártérítés jár.

Ügyvédi segítség baleseti kártérítés esetén!
06 20 806 16 06

A károkozó vezetőnek, vagy annak biztosítójának meg kell téríteni a kárt, ami a közúti balesettel okozati összefüggésbe hozható. A javítási költségen túl, a balesettel okozati összefüggésben keletkezett valamennyi igazolt egyéb kárt, és elmaradt hasznot is.

A közlekedési baleset során gyakran következik be személyi sérülés is. Személyi sérüléssel járó baleset esetén partner igazságügyi orvos szakértő segítségével felmérjük a keletkezett sérüléseket, és azoknak a gyógytartalmát. Ezt követően pontos, részletes mindenre kiterjedő és alátámasztott kárigényt nyújtunk be a biztosító felé.

Ügyvédi Irodánk baleseti kártérítés esetén:

  • Tájékoztatja és segít jogainak érvényesítésében
  • Képviseljük Önt a biztosítóval szemben, a kárrendezési eljárás során
  • Fellépünk a biztosítóval szemben a maximális kártérítés ügyében
  • Polgári pert indítunk ha szükséges
  • Büntetőeljárás esetén ellátjuk a sértetti képviseletet

Gépjárműkár

A közlekedési balesetek esetén a gépjárműben keletkezett valamennyi kárt a károkozó gépjármű felelősségbiztosítójának meg kell térítenie. Ez természetesen nem merül ki kizárólag a javítási költségben, hiszen a legtöbb esetben egyéb károk is jelentkeznek, ilyen például a bérautó, az autómentő, értékcsökkenés.

A Közlekedési Tanácsadó Iroda partner ügyvédje bevonásával az elérhető legmagasabb kártérítés megfizetését tűzi ki célul, ha kell polgári pert indítva a biztosítóval szemben.

A baleseti kártérítési per indításának nem akadálya, ha valakit egy közlekedési baleset miatt szabálysértési hatóság vagy büntető bíróság elmarasztalt, míg a másik felet esetleg nem is marasztalták.

Ügymenet:

  • Tanácsadás keretében tisztázzuk a baleset és a kár részleteit. Véleményezzük az eddig keletkezett dokumentumokat, szakértők segítségével. (jegyzőkönyvek, rendőri jelentés, orvosi kezelés, zárójelentés,…)
  • Megállapítjuk a kár mértéket.
  • Elkészítjük a pontos és részletes kárigényünket, ahol figyelembe vesszük a vagyoni és a nem vagyoni kárt egyaránt!
  • Peren kívüli tárgyalást kezdeményezünk a biztosítóval, így elkerülhető a polgári peres eljárás.
  • Ha nem születik megállapodás, akkor peres eljárást kezdeményezünk, ahol Önt partner ügyvédi irodánk a Dr. Székely Ügyvédi Iroda képviseli.

Baleseti kártérítési per megindítását megelőzően kötelezettségektől mentes jogi tanácsadással várjuk ahol perindítási, pernyerési esélyeiről  tájékoztatunk.
Irodánk a kártérítési ügyeket a fix munkadíj mellett sikerdíjas alapon vállalja.

Régi alapvetés, hogy minden ügyben érdemes specialistához fordulni, különösen így van ez baleseti kártérítések esetén. Nincs  reménytelen eset, minden egyes baleseti ügy egyedi és gondos vizsgálatot igényel kártérítési szempontból. Olyan ügyekben is érdemes lehet kártérítési pert indítani, melyekben a baleset kialakulásához mindkét fél, azaz a leendő felperes is hozzájárult. Így kérhet és kaphat kártérítést egy akár gyorsan hajtó, de egy figyelmetlen, elsőbbséget nem adó autóssal ütköző motorkerékpáros is.

Kapcsolat

SZÉKELY ANDREA ÜGYVÉDI IRODA

Iroda: 1036 Budapest, Evező utca 6.
Telefon/ fax: +36 1 201 5397
Mobil: +36 20 806 1606
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jog-Blog

Társoldalak

websas.hu