Közúti baleset

Balesetet okozott? Eljárás indult Ön ellen? Képviseljünk Önt az eljárás minden szakaszában! Segítünk az enyhítő körülmények felkutatásában és az eredményes védekezési stratégia kidolgozásában!

Ittas vezetés

Ittasan vezetett? Elszíneződött a szonda? Vérvétel? Büntetőeljárás  vagy szabálysértési eljárás indult Ön ellen ittas vezetésért? Elvették a jogosítványát? Forduljon szakértőhöz! Azonnali segítséget nyújtunk!

Kártérítés

Balesetben megsérült? Összetört az autója? A biztosító nem fizet? Segítünk a jogos kártérítési igényében! Képviseljük  Önt a biztosítóval, a károkozóval szemben, illetve a bírósági eljárásban! Teljes körű képviselet!

Munkatársaink

Dr. Székely Andrea, irodavezető ügyvéd

A Budapesti Eötvös Lóránd Tudomány Egyetem Állam- és Jogtudományi karának elvégzése után ügyvédjelöltként kezdtem a pályát 1979-1982-ig. 1982 március 1-től vagyok a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja. Azóta megszakítás nélkül ügyvédként dolgozom.
Hosszú éveken keresztül a Magyar Autóklub jogásza voltam.
Állandó munkatársa voltam az Autós élet magazinnak, ahol a jogi rovatba publikáltam.
Részt vettem ügyvédjelölt oktatásban 2007-2011 között. Névjegyzékbe bejegyzett mediátor vagyok, tagja a Mediátorok Szövetségének.   A mediátori munkámról bővebben a www.perenkivul.com oldalon olvashat.

Tagság:
- Budapesti Ügyvédi Kamara Felvételi Bizottság
- Budapesti Ügyvédi Kamara Összeférhetetlenségi Bizottság
- Ügyvédnők Országos Egyesülete
- Mediátorok Szövetsége


dr. Janklovics Ádám


Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán diplomáztam 2010-ben. A kötelező szakmai gyakorlatot az ügyvédi iroda mellett a BRFK V. Kerületi Rendőrkapitányságán és az ORFK-n töltöttem. A vezess.hu autós portál  közlekedési jogi szakértője vagyok. Cikkeim, publikációim rendszeresen jelennek meg az oldalon.

 
Tagság:
- Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége Elnökségi Tag, az Etikai Bizottság Elnöke
- Budapesti Ügyvédi Kamara Ügyvédjelölti Tagozat Elnökségi Tag
-
Nemzeti Ifjúsági Tanács Előkészítő Bizottsági Tag

 

dr. Sass Rita

Diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karán szereztem 2009-ben. Közlekedési ügyekben elsősorban kártérítési joggal foglalkozom.

 

 Part­ne­re­ink

Az ügyfél­kö­rünkre tekin­tet­tel ügyvédi iro­dánk ren­del­ke­zik együttmű­ködő ügyvédi iro­dák­kal országszerte, szorosan együttműködünk igazságügyi- orvos és vegyész szakértővel, igazságügyi gépjárműszakértővel, egyéb szakértők­kel, vala­mint együttmű­kö­dik egy szak­for­dító iro­dá­val is.

Kapcsolat

SZÉKELY ANDREA ÜGYVÉDI IRODA

Iroda: 1036 Budapest, Evező utca 6.
Telefon/ fax: +36 1 201 5397
Mobil: +36 20 806 1606
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jog-Blog

Társoldalak

websas.hu