Közúti baleset

Balesetet okozott? Eljárás indult Ön ellen? Képviseljünk Önt az eljárás minden szakaszában! Segítünk az enyhítő körülmények felkutatásában és az eredményes védekezési stratégia kidolgozásában!

Ittas vezetés

Ittasan vezetett? Elszíneződött a szonda? Vérvétel? Büntetőeljárás  vagy szabálysértési eljárás indult Ön ellen ittas vezetésért? Elvették a jogosítványát? Forduljon szakértőhöz! Azonnali segítséget nyújtunk!

Kártérítés

Balesetben megsérült? Összetört az autója? A biztosító nem fizet? Segítünk a jogos kártérítési igényében! Képviseljük  Önt a biztosítóval, a károkozóval szemben, illetve a bírósági eljárásban! Teljes körű képviselet!

Közlekedési ügyvéd Budapesten!

Szakterületünk az ittas vezetés, közúti balesetek, közúti veszélyeztetés, a közúti balesetek utáni kártérítés és a közlekedéssel kapcsolatos szabálysértések!

A közlekedési jog és a közlekedési balesetet követő kártérítési jog speciális jogterület, alapos ismeretet, rutint kíván, amellyel ügyvédi irodánk a Székely Ügyvédi Iroda maximálisan rendelkezik!

Irodánk mint közlekedési ügyvédi iroda, a közlekedési jog és szabálysértés minden területén mind elkövetői, mind sértetti oldalon ellát képviseletet!

A jogterület komplexitása miatt ügyvédi irodánk együtt dolgozik  igazságügyi orvos, toxikológus, közlekedési, műszaki szakértővel.

Az ország egész területén vállalunk ügyeket!

Amiért érdemes a Ügyvédi Irodánkat választania:

  • közlekedési jog, ittas vezetés fő szakterületünk,
  • kizárólag jogászok, szakértők adnak tanácsot,
  • képviseljük Önt az eljárás során, így nem egyedül védekezik a   felkészült hatóságokkal, biztosítókkal szemben,
  • kiszámítható és előre tervezhető ügymenet,
  • folyamatos kapcsolattartás, és tájékoztatás, soron kívüli konzultáció,
  • munkánkat igazságügyi szakértők segítik!

Irodavezető ügyvédünk Dr. Székely Andrea  korábban a Magyar Autóklub ügyvédje volt. Részt vett az Autóklub jogsegélyszolgálatában. Folyamatosan publikált az Autós Élet című lapba.

Munkatársunk Dr. Janklovics Ádám az egyik vezető autós portál jogi szakértője.

Az Irodánk kiemelten foglalkozik:

Közúti baleset

Cserbenhagyás

Ittas vezetés

Kártérítés

Közúti veszélyeztetés

Engedély nélküli vezetés

Segítségnyújtás elmulasztása

Járművezetés tiltott átengedése

Közlekedési szabálysértés

 

Minden esetben együtt dolgozunk  igazságügyi orvos, közlekedési, műszaki gépjárműszakértővel, így biztosítjuk a megfelelő szakértelmet és a védekezési taktika sikeres kidolgozását!

Statisztikák azt igazolják, hogy a közlekedési ügyekben az idő szerepe kulcsfontosságú. Minél rövidebb idő telik el a hatósági eljárás megindítása és az ügyvédi megbízás között, annál biztosabb a siker. Mi azonnal intézkedünk, akár már holnap!

Tevékenységünk az egész országra kiterjed!

Kérdése van? 0620 806 16 06

ittas vezetés, közlekedési baleset, közlekedési jog, cserbenhagyás, közlekedési ügyvéd, szabálysértés, autó baleset, közúti baleset, szonda, közlekedés, ittas vezetés szabálysértés, szabálysértés, jogosítvány

 

Kapcsolat

SZÉKELY ANDREA ÜGYVÉDI IRODA

Iroda: 1036 Budapest, Evező utca 6.
Telefon/ fax: +36 1 201 5397
Mobil: +36 20 806 1606
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jog-Blog

Társoldalak

websas.hu